A împachetat un tricou şi o pereche de pantaloni şi le-a făcut minuscule! Cum să ai mai mult spaţiu în valiza pentru vacanţă

 
+2 click pentru
galerie

Perioada vacanţei şi a concediilor se apropie, aşa că, dacă vrei să ai grija unui bagaj în minus sau bani în plus de cheltuit, poţi să apelezi la un truc simplu: cum să-ţi împachetezi tricourile şi pantalonii cât să ocupe jumătate din dimensiunea normală.

Atunci când călătoreşti, este important să ai tot ce îţi trebuie la tine. Uneori nu ai de unde să ştii de ce o să ai nevoie exact, aşa că, cel mai bine e să fii precaut şi să îţi iei şi haine groase şi haine subţiri, exact cât să-ţi ajungă.

Pentru a evita achitarea şi grija încă unui bagaj, cea mai bună modalitate de a face faţă este să gândeşti eficient: să-ţi împachetezi hainele cât mai compact.

Ai văzut vreodată un tricou XL de cinci centimetri? Dacă nu, vezi cum a ajuns aşa în materialul video de mai sus!

De asemenea, perechile de pantaloni pot părea un fleac, dar când se adună, există un spaţiu mare pe care îl ocupă. Ei bine, poţi să faci dintr-o pereche de pantaloni, un rulou care ocupă pe jumătate pe cât ar ocupa în mod normal.

A.C.


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest