A început lupta pentru avere! Florin Marin, atacat de familia lui Philip Clements, după ce preotul gay i-a lăsat toată averea românului!

 

Nici nu a fost incinerat, că lupta pentru averea lui Philip Clements a început. Citirea testamentului preotului gay a creat foarte multe valuri, după ce toată bunurile i-au fost lăsate soțului, Florin Marin,  iar frații vicarului britanic nu au primit nimic.

Frații preotului britanic au început să arunce cu săgeți în Florin Marin, după ce toată averea lui Philip Clements i-a rămas lui. În cadrul jurnalului de la Antena Stars, văduvul român a explicat ce acuzații i se aduc și cum are de gând să soluționeze problema.

“Nu i-am cunosct niciodată pe niciun dintre frații săi și, în urma decesului soțului meu, am hotarât să îi anunț și pe ei. I-am sunat și le-am spus că îmi pare rău că fratele lor a murit. Ei și-au cerut scuze față de mine și le-a părut rău nu ne-am vazut niciodată și că m-au acuzat gresit despre relația mea cu fratele lor. Acum am aflat că m-au atacat într-o declarație de presă în Marea Britanie și nu am înțeles de ce. Nu i-am mai sunat pentru că nu m-a interesat. (...) M-au acuzat că mereu am fost după banii lui și că totul se rezumă la bani. Atunci când cineva moare, pe unii nu îi mai interesează persoana care moare, ci doar banii. Ei știu foarte bine că eu sunt deținătorul a tot ce a fost al fratelui lor. Și am respect față de soțul meu și de numele lui. Și vreau ca el să știe că i-am iertat și că nu mă bag în scandal aiurea” a spus Florin Marin pentru Antena Stars.

Ce au spus frații lui Philip Clements despre Florin Marin

Rușinați de orientarea sexuală și de acțiunile lui Philip Clements de a se casători cu un bărbat mult mai tânăr decât el, frații vicarului britanic au rupt orice legătură, însă după moartea acestuia, cei doi frați au reapărut în lumina reflectoarelor și au lansat acuzații grave la adresa lui Florin Marin pe care l-au numit: "o lipitoare" care "acum a primit ceea ce și-a dorit dintotdeauna!”

"Este căutător de averi. Jeremy Kylie i-a spus asta când au mers la emisiunea lui și el a zis că nu este, însă este. De ce un băiat de vârsta lui ar fi interesat de un bătran de 81 de ani? Dacă eram Philip, aș fi încercat să găsesc pe cineva apropiat de vârsta mea, însă el în mod clar l-a iubit pe Florin. Nu cred că Florin l-a iubit", a spus Tony Clements, unul dintre fratii lui Philip pentru The Sun.


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest