A încins ringul! Soţia lui Kamara a dansat o noapte întreagă

 
+2 click pentru
galerie

Şi gravidă şi cu tocuri, soţia lui Kamara a rupt ringul de dans. La braţ cu soţul ei, Oana s-a distrat de mama focului la un eveniment monden. Deşi nu mai are mult până va naşte, bruneta nu s-a sfiit să se îmbrace cu o rochiţă mulată. Ba şi-a pus în picioare şi o pereche de sandale destul de înalte

A încins ringul de dans! Deşi e însărcinată în şase luni, soţia lui Kamara de la Alb-Negru s-a simţit mai bine ca oricând pe tocurile de 10 centimetri.

În curând va fi mămica unui băieţel, aşa că profită cât mai poate de petrecerile la care este invitată. Şi Oana şi Kamara aşteaptă cu nerăbdare momentul în care bebeluşul va veni pe lume, dar asta nu îi împiedică să se distreze între timp.

Sarcina decurge normal, de aceea viitorii părinţi şi-au şi permis această mică escapadă. Doar că mămica, în loc de nişte balerini comozi, a încălţat sandale cu ditamai tocurile, contraindicate femeilor însărcinate.

Ritmurile latino parcă au hipnotizat-o! Nu s-a oprit nicio clipă din dans! Dacă o ţine aşa până o apucă durerile facerii, sigur va avea un băieţel tare dansator!


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest