A înmuiat o bucată de pâine în oțet și a pus-o pe degetul de la picior! A doua zi a observat un lucru uimitor

 

O mulțime de persoane, în special femei, se confruntă cu calusuri și cu bătături, iar încălțămintea neadecvată și mersul pe tocuri pentru o perioadă îndelungată le creează multora probleme.Calusurile și bataturile sunt zone de piele îngroșată, întărită, moartă. Ele se formează pentru a proteja pielea și alte structuri de sub piele de presiune și de fricțiune, iar uneori rămân pentru totdeauna pe picior și creează inconfort.

Soluția extremă pentru a scăpa de ele este operația, însă nimeni nu vrea să ajungă pe masa de operație, așa că apelează la soluții naturiste.Un tratament pe care îl poți face și tu acasă te scapă extrem de repede de calusuri și de bătături.

Nu ai nevoie decât de pâine și de oțet. Înmoaie o bucată de pâine în oțet alb și înainte de somn pune pâinea pe calus și înfășoară cu un bandaj. Stai așa cu piciorul până dimineață.


Și uleiul de ricin fac minuni. Pune în fiecare seară înainte de somn ulei de ricin pe calus și stai așa peste noapte, informează timefornaturalhealthcare.com.

V.M


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest