A înnebunit când a văzut câte kilograme are! Dorian Popa, reacţie fabuloasă după ce s-a urcat pe cântar/ VIDEO

 

Este cunoscut faptul că Dorian Popa este adeptul unui stil de viaţă sănătos, în care alimentaţia corectă şi mişcarea în sălile de fitness primează. Şi aşa cum era vorba aia: după muncă şi răsplată, iată că artistul a ajuns la rezultatele după care tânjeşte de ceva timp!

Dorian Popa a ajuns unde şi-a dorit, mai exact la kilogramele pentru care a muncit din greu. E adevărat că pentru acest corp de invidiat, a fost nevoie de ceva timp şi muuuultă muncă, dar atunci când a văzut rezultatele, toate greutăţile pe care le-a întâmpinat în timpul procesului, le-a dat uitării.

Este sexy, nu ratează nicio ocazie de a posta imagini incendiare pentru fanele lui, însă pentru toate acestea Dorian Popa depune efort zilnic cu "fiarele" din sala de sport, dar respectă şi o dietă strictă. Îşi alege cu grijă alimentele pe parcursul zilei, bogate în proteine şi care nu conţin carbohidraţi.

"Mănănc numai bunătăţuri: dimineaţa am un shake cu o cupă de proteină fără carbohidraţi în care pun apă, iar în general, iarna, îl fac cu lapte de soia, caju, migdale, nuci pun dimineaţa. Iar prima masă principală o am pe la 15.00" a măturisit Dorian Popa, în cadrul unui interviu pentru Antena Stars.

Pasiunea lui pentru sală a pornit de la 16 ani, iar an de an s-a vazut transformarea acestuia. Actorul scoate din buzunar câteva sute de euro lunar atât pentru alimente bio şi suplimente, cât şi pentru orele petrecute la sală. Dar până la urmă, rezultatele sunt pe măsura investiţiei, nu-i așa? Iar dacă nu ne credeţi, daţi play clipului de mai jos.


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest