A luat o foarfecă şi o pereche de blugi vechi! Rezultatul? O noutate la modă în garderoba ta

 
+2 click pentru
galerie

De multe ori ne atașăm de obiecte de îmbrăcăminte la care ne vine greu să renunțăm, chiar dacă se învechesc și poate chiar se demodează. Soluția mai potrivită poate fi să le refolosești, reinventându-le, iar în cele ce urmează veți vedea ce poți face cu o pereche de blugi vechi.

Poți transforma jeansii vechi și tociți în pantaloni scurți, numai buni pentru a-i purta în această vară. Pentru început, marchează lungimea pe care ți-o dorești pentru noii pantaloni scurți și taie-i, lăsând partea din spate mai lungă decât cea din față. Odată ce i-ai tăiat, scoate-le câteva fire, pentru a părea deșirați.

Pentru o variantă mai trendy, decolorați-i în apă în care ați adăugat clor. Le puteți păstra dunga de sus albastră, iar pe restul pantalonilor să îi faceți albi, conform pufosenia.org. După ce i-ați băgat în clor, lăsați-i să se usuce cam o oră, spălați-i la mașina de spălat și după ce se usucă din nou, gata! Aveți o nouă pereche de pantaloni scurți și sexy.

Fie că vă doriți pantaloni scurți tăiați, sau un finisaj franjurat, aceasta este o metodă prin care puteți salva o parte din blugi voștri vechi și cum îi puteți transforma într-o nouă pereche de pantaloni scurți.

L.F.


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest