A mers direct la spital! Lidia, fiica lui Vadim Tudor, momente grele. Ce accident a suferit

 

lidia Vadim Tudor a ajuns de urgență la spital, după ce a suferit un accident. Fiica lui Corneliu Vadim Tudor a explicat ce s-a întâmplat și cum se simte acum. Accidentul ei vine după o perioadă foarte grea, în care a rămas văduvă și a fost și executată silit de bancă.

Necazurile se țin lanț de fiica lui Corneliu Vadim Tudor. După o perioadă grea, în care a suferit enorm după ce și-a pierdut soțul la scurt timp după nuntă, Lidia Vadim Tudor a ajuns și la spital. Tânăra s-a accident destul de grav la unul dintre genunchi, ea deja având probleme de sănătate.

Lidia Vadim Tudor a povestit recent despre accidentarea sa la genunchi și cum s-a petrecut tot incidentul. Tânăra a explicat la o emisiune TV că a încercat să prindă pe cineva din urmă, însă din neatenție, fiica cea marea a lui Vadim Tudor a căzut în genunchiul stâng.

Am căzut în genunchiul stâng, nu pot să vin, sunt la radiografie, am apă la genunchi. Mi-au pus o orteză și în câteva zile ar trebui să se resoarbă. Am alergat după cineva și era o gură de canal denivelată și nu am mai simțit', a declarat Lidia Vadim Tudor.
 


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest