A murit Diego Maradona! Fostul mare fotbalist a făcut stop cardio respirator!

 

Fostul mare fotbalist Diego Armando Maradona a murit în urma unui stop cardio respirator! În urmă cu puțin timp, legenda fotbalului mondial suferise o intervenție chirurgicală pe creier, din cauza unui cheag de sânge descoperit de medici.

Lumea fotbalului este în doliu! Diego Armando Maradona a fost considerat unul dintre cei mai talentați fotbaliști ai lumii, iar vestea că a murit a picat ca o bombă pe întreg mapamondul.

Diego Maradona a făcut stop cardio respirator

Pe data de 3 noiembrie, Maradona a suferit o intervenție chirugicală pe creier, care a avut un real succes, pentru îndepărtarea unui hematom subdural rezultat dintr-o lovitură pe care fostul fotbalist a suferit-o în urmă cu ceva vreme.

Aflat la vârsta de 60 de ani, Maradona a suferit un stop cardio respirator, în casa sa din Tigre și a fost transportat de urgență la spital, însă medicii nu au mai putut face nimic pentru a-i salva viața.

Anunțul morții legendei fotbalului internațional a fost făcut de fratele lui, Hugo, încă în șoc din cauza veștii devastatoare primite din partea cadrelor medicale.

”A avut o criză respiratorie, iar veștile pe care le primesc sunt dramatice”, a spus fratele său Hugo, în lacrimi, pentru Radio Kiss Kiss Napoli.

Diego Maradona, o adevărată legendă a fotbalului

Diego Armando Maradona este considerat o legendă a fotbalului internațional! Fotbalistul a evoluat pentru Argentinos Juniors, Boca Juniors, FC Barcelona, Napoli, Sevilla și Newell’s Old Boys, iar ca antrenor a pregătit numeroase echipe, printre care Textil Mandiyu, Racing Club, naționala Argentinei, Al-Wasl, Fujairah, Dorados de Sinaloa și Gimnasia de la Plata.


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest