A murit Liviu Chiorpec, cunoscut pentru aparițiile sale de la „Chefi la cuțite”. Mesajul emoționant al lui Cătălin Scărlătescu

 

Liviu Chiorpec, bucătarul cunoscut pentru participarea la emisiunea „Chefi la cuțite” de la Antena 1, a murit, după o luptă grea cu cancerul.

Vestea morții sale a venit pe Facebook de la apropiații acestuia. Raluca Neagu, o bună prietenă a lui Chiorpec, a scris că bucătarul a murit în urma unei lupte lungi cu cancerul.

„E o dimineață în care îmi moare un prieten după o lungă și demnă lupta cu cancerul. Liviu Chiorpec, astăzi este doar despre tine și sauvignonul va fi de acum încolo despre tine. Mi-e trist, mi-e frig, mă gândesc că cei buni și cu lumini in suflete pleacă prea brutal, prea rapid din viața ta. Ne-am cunoscut călcandu-ne pe picioare la cursurile de tango și am continuat povestind despre mări, țări si cărți, iubiri pierdute și piruete ale vieții. Ne-am dus alături anii îmblânzindu-i cu șampanie și sauvignon blanc căutând în noi sunete și forme. Să-i înveți, dragă Liviu, pe cei de Sus, să bea șampanie la micul dejun”, a scris aceasta.

Printre cei care au transmis un mesaj în acest sens se numără și mentorul lui Chiorpec, chef Cătălin Scărlătescu.

„Drum bun, prieten drag. Dumnezeu să te odihnească în pace”, a scris chef Cătălin Scărlătescu pe pagina sa de Facebook.


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest