A murit Martin Tudor! Fostul portar al Stelei a suferit un infarct, la 43 de ani!

 
+2 click pentru
galerie

Martin Tudor, fostul portar al echipei Steaua a decedat! Din spusele apropiaților, sportivul a fost internat la un spital din Reșița, unde a murit din cauza unui infarct, la vârsta de 43 de ani!

„Sunt devastat... Am aflat acum vestea. A făcut infarct, săracul! Nu-mi vine să cred. Ce tragedie! Știu doar că era la Reșița și a făcut infarct.  N-a mai putut fi salvat. Dumnezeu să-l ierte”, a precizat Gheorghe Chivorchian, conform GSP.

Martin Tudor s-a retras din fotbal în 2010, după ce a decis să meargă pe cariera de antreprenoriat pentru portari. Pe lângă echipa Steaua unde a făcut o figură foarte bună, celebrul portar a jucat și în alte echipe mari precum  Jiul, Olimpia Satu Mare, CFR si U Cluj.

După ce a încetat să activeze ca portar, Martin Tudor a antrenat la echipe importante cum ar fi FCSB, Craiova, Al Ittihad, Daco-Getica, Resita, Voluntari dar si Sportul Snagov si chiar Nationala Romaniei.

Vestea morții lui Martin Tudor a lovit ca un fulger în inimile tuturor apropiaților și foștilor colegi ai săi.

 „Nu-mi vine să cred! Este o veste... Stau pe telefoane și eu. Era la Reșița cu treaba. Nu știu nici eu foarte multe detalii. E o tragedie! Îmi pare atât de rău. Nici nu știu ce să mai zic...”, a declarat și Daniel Oprița, fost coleg.


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest