A murit tatăl regretatului Răzvan Ciobanu. Avea mai multe probleme de sănătate: ”Acum este cu Răzvănel al nostru”

 

Familia regretatului designer Răzvan Ciobanu este din nou în doliu, după ce tatăl creatorului de modă s-a stins din viață. Bărbatul se confrunta cu mai multe probleme de sănătate, iar recent suferise o operație pe cord. La doar trei ani de la moartea lui Răzvan Ciobanu, familia acestuia se pregătește de o nouă înmormântare. 

Vestea tristă a fost făcută chiar de pagina de socializare a pensiunii de la munte pe care părinții lui Răzvan Ciobanu o dețineau. Acolo publicată fotografia cu tatăl regretatului creator de modă, dar și însoțită de un mesaj trist: ”Drum lin printre stele!”

Mama regretatului creator de modă a avut și o primă reacție după ce soțul său s-a stins din viață. Femeia a declarat că toate probleme de sănătate ale soțului său au pornit după ce și-au pierdut copilul în tragicul accident rutier. 

”De la moartea fiului nostru a pornit totul. Deocamdată e încă în spital, nu știu când va avea loc înmormântarea. Mulțumim pentru condoleanțe, e o mare durere. Acum este cu Răzvănel al nostru”., a declarat mama lui Răzvan Ciobanu pentru ego.ro
 


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest