A pensat-o regina! Prodanca, vedetă pe sprânceană

 

S-a tratat regeşte! Anamaria Prodan se respectă şi nu ratează nicio ocazie să-şi satisfacă mofturile de vedetă. Ca să arate impecabil, nevasta lui Reghe dă bani grei pe tot felul de trucuri de înfrumuseţare. Nu că ar avea nevoie de cine ştie ce artificii, doar că, uneori, o mică intervenţie poate face minuni. Sexy-impresara nu s-a uitat la portofel când şi-a pus la punct sprâncenele, că doar nu te pensează regina în fiecare zi! Regina Sprâncenelor a pensat-o pe Anamaria Prodan!


Impresara a încăput pe mâinile maestrei pensatului cu ocazia vizitei în Statele Unite ale Americii. Nevasta lui Reghe s-a adăugat astfel listei cu celebrităţi care i-au călcat pragul Anastasiei Soare, românca ce i-a cucerit pe americani cu talentul ei la. smuls sprâncene.


Printre clientele fidele ale Anastasiei se numără staruri de la Hollywood ca Madonna, Jennifer Lopez, Heidi Klum, Charlize Theron, Kim Kardashian şi Megan Fox.


Păi cum să nu fie mulţumite starurile că doar Anastasia le are într-ale pensatului. Totuşi Cătălin Botezatu nu a scăpat-o din ochi pe specialista în sprâncene cât a jumulit-o pe Anamaria Prodan, semn că vrea să fure meserie.


Cuminţică, nevasta lui Reghe a aşteptat încheierea procedurilor de înfrumuseţare, după care s-a pozat cu Anastasia, bonus pentru pensat. După zâmbetul larg al impresarei, rezultatul a fost pe măsura aşteptărilor sau chiar peste. Voi ce părere aveţi?
 


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest