A plagiat dezbrăcată! Iulia Albu, copiatoarea cu gura mare: Vedeta s-ar fi inspirat pentru pictorialul în care a apărut nud

 
+2 click pentru
galerie

Iulia Albu nu e atât de originală, chiar dacă aşa se crede! Fosta soţie a creatorului de pantofi a şocat, în 2009, când a pozat nud, pentru a promova o colecţie de genţi, accesorii şi încălţăminte, a lui Mihai Albu.

Însă, pictorialul îndrăzneţ părea a fi o copie, aproape la indigo, a unei campanii care avea în prim-plan o altă frumuseţe autohtonă.

Pe vremea când era încă măritată cu Mihai Albu şi, culmea, era şi gravidă, Iulia Albu s-a dezbrăcat, de dragul afacerii. Că, ce nu fac vedetele pentru un cont gras, în bancă!

Pentru că soţul ei tocmai lansase o colecţie nouă, şatena l-a ajutat în promovarea produselor: şi-a dat hainele jos şi a pus pe ea genţi, pantofi şi alte accesorii.

Campania a prins la public, iar afacerea familiei a înflorit cât ai clipi. Doar că ideea pictorialului nu a fost deloc originală. Ipostazele în care a pozat doamna Albu, în 2009, seamănă izbitor cu anumite fotografii, pe care un manechin de top le-a făcut, cu 6 ani înaintea ei.

Valentina Pelinel a renunţat la orice inhibiţii şi, în loc de haine, şi-a pus mai multe poşete pe trupu-i gol. Apoi şi-a umplut buzunarele de bani!


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest