A plătit-o ca să îl ierte! Alex Pițurcă i-a cumpărat un ceas de 30.000 de euro Cristinei Ich, după ce a înșelat-o!

 

O nouă bombă a fost aruncată în showbiz-ul românesc! Cristina Ich a fost înșelată de Alex Pițurcă, iar ca să-și spele păcatele, fiul fostului selecționer Victor Pițurcă i-a făcut cadou un ceas de 30.000 de euro!

Cristina Ich și Alex Pițurcă formează un cuplu controversat, iar prin relația cu năbădăi pe care au avut-o de-a lungul timpului, cei doi au reușit să atragă atenția tuturor tabloidelor din România. Chiar și așa, nimeni nu se aștepta la dezvăluirea șocantă făcută de „Angelina Jolie” de România din intimitatea sa și a tatălui fiului său.

Poate că pare greu de crezut, dar este adevărat! Persoana care a făcut publică trădarea a fost chiar Cristina Ich, pe contul său personal de socializare, și deși nu a intrat în foarte multe detalii, vedeta a ținut să precizeze că Piți Junior i-a „cumpărat” iertarea cu accesoriul pe care îl poartă la mână.

Mai mult de atât, după ce a fost implicată într-un scandal de proporții, fiind acuzată că ar fi profitat de bani strânși de pe urma unei cauze umanitare, Cristina Ich a aruncat și cu mici „ironii” despre acest lucru în clipulețul confesiunii.

„Mi-am luat ceas din banii de donații… » Nu, nu! Ceasul e cadou de la bărbată-miu, că și înșelatul ăsta trebuie, într-un fel sau altul, să-l plătești. S-a gândit să îmi ia un ceas”, a spus Cristina Ich, într-un video făcut public pe rețelele de socializare.


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest