A prezis destrămarea atacul de la turnurile gemene şi destrămarea Europei! Baba Vanga, previziuni usturătoare pentru 2028!

 

Baba Vanga, celebra prezicătoare din Bulgaria a făcut previziuni înfricoşătoare care s-au adeverit. Ce se va întâmpla de acum înainte cu lumea, este terifiant!

Într-una dintre profeţiile sale, Baba Vanga a făcut o dezvăluire uluitoare: "Europa așa cum o știm va înceta să existe la sfârșitul anului 2016". Mulţi văd Brexit-ul ca pe împlinirea profeţiei Babei Vanga,  însă ceea ce trezește spaima interpreților profețiilor sale este continuarea acestei predicții.

Ba mai mult, Baba Vanga a mai prezis că  musulmanii vor invada Europa care va înceta să mai existe aşa cum o cunoaşte lumea. Campania de cucerire va dura ani de zile, timp în care va avea loc o mare migraţie iar bătrânul continent va rămâne pustiu.

De-a lungul timpului, prezicătoarea bulgăroaică a anticipat atentatele de la 11 septembrie 2001 dar şi tsunamiul devastator din Asia care a lovit în 2004. Însă ce va urma de acum înainte, este de-a dreptul cutremurător.

1. În 2028 oamenii vor ajunge pe Venus, în căutarea de noi surse de energie.
2. În 2066 America va încerca să recucerească Roma şi să o redea creştinătăţii.
3. În 2076 Comunismul se va întoarce în Europa, dar şi în restul lumii.
4. În 2130 cu ajutorul extratereştrilor, omenirea va putea să trăiască în mediul acvatic.
5. În 2480 doi sori artificiali vor intra în coliziune, iar Pământul va rămâne în întuneric.


Până în 3797 tot ce există pe Pământ va pieri. Totuşi civilizaţia umană va fi atât de avansată din punct de vedere tehnologic încât va putea să-şi facă bagajele şi să se mute într-un alt sistem stelar.


A.C.


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest