A punctat la fotbalişti, dar s-a ales cu un afacerist! Marile iubiri ale Ileanei Lazariuc

 

Frumuseţea ei a ajuns încă de la vârste fragede în lumina reflectoarelor, iar lista iubiţilor ei este lungă. Aspectul fizic si senzualitatea sa au fost imediat remarcate de prefesionişti. Ileana a debutat ca model la 17 ani. De aici, viaţa ei amoroasă a ţinut mereu prima pagină a ziarelor.

Ileana a fost în centrul atenţiei mai întâi prin relaţia pe care se presupune că ar fi avut-o cu Adrian Mutu. Atacantul pusese ochii pe ea, chiar dacă Ileana era în acelaşi timp cu dinamovistul Vlad Munteanu. Relaţia brunetei cu Vlad nu a durat mult şi s-a încheiat în termeni nu foarte buni, mai ales că cei doi nu mai voiau să fie văzuţi împreună.

Tot de scurtă durată a fost şi relaţia cu Cristi Chivu. S-au văzut, s-au plăcut şi au ieşit de câteva ori împreună, dar s-au plictisit repede împreună. Ileana nu a pierdut timpul şi a trecut la un alt fotbalist, fiind mereu în centrul lumii fotbalistice. Astfel, bruneta a ieşit la braţul stelistului Iulian Miu. Nici această relaţie nu a durat prea mult.

Ultimul pe lista brunetei a fost Ion Ion Ţiriac. Cei doi s-au cunoscut la unul din cluburile de fiţe din Capitală şi aşa a început frumoasa lor poveste de dragoste. Alături de Ion Ion, Ileana trăia într-un vis frumos. Relaţia lor a avut atât urcuşuri cât şi coborâşiri, însă de fiecare dată, porumbeii au reuşit să iasă la liman.

Ţiriac Junior şi Ileana s-au căsătorit în secret la Monte Carlo şi s-au stabilit la Paris, alegând să vină în ţară doar de câteva ori pe an.
 


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest