A răbufnit! Ce reacție a avut soacra Addei după ce și-a înjurat soțul, încontinuu, în Asia Express!

 

Adda și Cătălin formează una din echipele finaliste din Asia Express, și chiar dacă au ajuns extrem de aproape de marele premiu, asta nu înseamnă că drumul lor a fost ușor. Ci din contră. Obstacolele pe care le-au întâmpinat au scos la lumină multe aspecte ale relației lor, aspecte pe care telespectatorii le-au taxat rău! Printre ele se află și modul neadecvat în care artista s-a comportat cu tatăl fiului său și injuriile pe care i le-a adus de-a lungul competiției.

Adda și Cătălin au avut parte de foarte multe conflicte în competiția Asia Express, iar stresul și dorul de casă resimțite au scos la iveală adevăratul caracter al fiecăruia. Astfel că artista s-a dovedit a fi o femeie impulsivă, care se lasă condusă de energia momentului și care nu ține cont de nimic și de nimeni în momentul in care este nervoasă.

Acest aspect a fost sesizat cu ușurință de toți telespectatorii, astfel că Adda a fost întrebată de un urmăritor cum a reacționat soacra sa în momentul în care a urmărit pe micul ecran cu fiul său, Cătălin, este înjurat la orice pas.

Fără să stea pe gânduri, Adda a răspuns imediat: „Soacra mea râde de noi! E o femeie deșteaptă, care înțelege niște situații, stări etc. Nu înțeleg de ce va păsă? Dacă nu reușiți să înțelegeți că NU TOȚI OAMENII SUNT LA FEL și nici RELAȚIILE NU SUNT LA FEL. Aveți 0 empatie. Judecăți și va puneți singuri în icoane -asta e mai grav decât toate înjurăturile mele. Măcar eu recunosc și îmi asum că sunt un OM cu bune și RELE. Nu sunt o păpușă că să dau bine la Tv. Nu sunt sclavă așteptărilor nimănui. Sunt liberă să trăiesc după regulile mele!” a scris Adda.


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest