A rămas fără bani peste noapte! Vica Blochină, înşelată de persoana în care a avut cea mai mare încredere/ VIDEO

 
+2 click pentru
galerie

Vica Blochină a trăit dezamăgirea vieţii sale! Vedeta a fost trădată de una dintre cele mai bune prietene! I-a furat toţi banii din afacerea în car au investit împreună, iar pentru că nu s-a mulţumit cu atât, i-a luat şi bărbatul fară să îi pese de durerea pe care i-o provoacă vedetei. Cu toate acestea, Vica Blochină nu s-a lăsat şi a devenit mai puternică cum nu a fost vreodată!

În cadrul unui interviu pentru Acces Direct, Vica Blochină a vorbit detaliat despre trădarea supremă din partea unei bune prietene. Odată ce s-a trezit fără niciun ban în cont, vedeta a suferit şocul vieţii sale, dar asta nu a împiedicat-o să le demonstreze tuturor că poate reuşi și fără ajutorul nimănui. În ciuda evenimentului, Vica Blochină a dezvăluit că ar fi fost în stare să o ierte, dacă nu ar fi aflat ulterior că a trădat-o doar pentru a-i fura bărbatul, lucru de neiertat.

„Nu m-am așteptat la partenera mea de afaceri cu care am făcut atâtea lucruri să mă fure şi să mă trezesc că nu am niciun ban. Dar într-un fel îi mulţumesc pentru că altfel nu aș fi ajuns eu să fiu pe picioarele mele. Şi am mers rachetă, tanc rusesc până acum. Nu aş putea să o iert niciodată. Furtul este ok, atâta s-a putut. N-am pretenţii. La un moment dat a încercat să îmi strice treburile, dar multe lucruri care au avut loc anul ăsta m-au durut.” a spus Vica Blochină, în cadrul interviului pentru „Acces Direct”.

Adevărul despre relaţia cu Victor Piţurcă

Vica Blochină şi Victor Piţurcă au îngropat securea războiului, iar de dragul copilului pe care îl au împreună, au ajuns să se înţeleagă. În cadrul aceluiaşi interviu, vedeta a mărturisit că sunt doi oameni maturi, care ştiu ce vor în viaţă şi care l-au pus pe micuţul Edan, înaintea tuturor conflictelor pe care le-au avut vreodată.

"Sunt o mamă norocoasă, e un băiat frumos și isteț, sunt foarte mândră de el, îmi pare rău că nu am timp să stau mai mult timp cu el. Stă mult cu tatăl lui. Îmi spune că tatăl lui este foarte disciplinat, asta înseamnă că toată nebunia care a fost a trecut. Suntem destul de maturi eu și el, (nr. Victor Pițurcă), amândoi suntem mai maturi, încât am reușit să ne gândim doar la binele copilului. Eu nu sunt în nici un fel de relație cu Piți, totul se întâmplă doar pentru copil. Ce s-a întâmplat cândva așa a fost să fie. Plătesc în continuare lucrul acesta, poate de aia sunt și singură, omul are familia lui, pentru că probabil am făcut rău fără să vreau.", a mărturisit Vica Blochina.


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest