A rămas văduv, dar cu o avere incredibilă! Cât îi va intra în conturi lui Florin Marin după moartea preotului gay cu care a fost căsătorit

 

Chiar dacă a devenit văduv, Florin Marin a rămas cu o avere incredibilă după ce Philip Clements, preotul gay cu care s-a căsătorit, a încetat din viață. Tânărul a dezvăluit cât îi va intra în conturi după moartea soțului său, în exclusivitate, pentru Spynews.ro.

Philip Clements și Florin Marin au format cuplul care a reușit să șocheze întreaga planetă! În ciuda diferenței de vârstă de 58 de ani, cât și a meseriei de preot pe care a avut-o britanicul, cei doi și-au unit destinele în ciuda părerilor celorlalți.

Fostul preot britanic s-a stins din viață în urmă cu câteva ore, din cauza unor probleme cardiace, iar Florin Marin, bărbatul cu care Philip s-a căsătorit în urmă cu trei ani, a dezvăluit pentru Spynews.ro cu ce avere va rămâne după moartea partenerului.

Din spusele românului, fostul preot britanic mai avea doi frați, însă toată averea pe care a strâns-o de-a lungul vieții i-a lăsat-o lui Florin Marin. Mai mult de atât, bărbatul a mărturisit că decizia este definitivă, dat fiind că testamentul nu mai poate fi atacat, însă va apela la un avocat pentru a se asigura că toate formalitățile sunt făcute.

Ce i-a lăsat preotul gay lui Florin

După decesul vicarului gay, Florin Marin va beneficia de un apartament de lux într-o zonă rezidențială din București. Pe lângă locuința de mii de euro, românul a moștenit și câteva terenuri. Dar nu doar atât! În conturile văduvului vor mai intra și asigurările de viață pe care le avea Philip Clements, cât și pensia acestuia.


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest