A reușit imposibilul! Cât de greu i-a fost lui Răzvan Fodor să își cucerească soția: „Am alergat-o cu patul”

 

Răzvan Fodor și soția sa, Irina, au spus un mare „Da”, atât în fața ofițerului stării civile, cât și în fața lui Dumnezeu, în urmă cu mai bine de un deceniu. Între ei a fost dragoste la prima vedere, dar chiar și așa, lucrurile nu au fost deloc ușoare pentru câștigătorul celui de-al treilea sezon „Asia Express”, când a venit vorba să o cucerească.

Răzvan Fodor a oferit amănunte incredibile de la începutul relației cu mama fetiței sale, în cadrul unui vlog de-al lui Speak, unde a povestit cât a durat până a prins-o în mreje, cât și cum și-a dat seama că este femeia visurilor lui.

Jumătatea echipei „Reactoarele” din „Asia Express” a mărturisit că i-a luat aproape patru luni până a convins-o pe Irina că are planuri serioase cu ea. Atunci când s-au cunoscut soția lui Răzvan Fodor avea doar 19 ani și era studentă la Facultatea de Jurnalism. Întâlnirea a avut loc pe platourile de filmare de la Buftea unde și-au întâlnit privirile și s-au îndrăgostit pe loc.

Cu toate acestea, Irina nu s-a lăsat cu una cu două, mai ales că știa de reputația de crai pe care o avea Răzvan. După prima întâlnire, cei doi și-au dat seama că sunt făcuți unul pentru celălalt, dar actorul tot „a alergat-o cu patul” timp de patru luni de zile, până când soția sa s-a prins că dragostea pe care i-o poartă este pe bune.

Mai mult de atât, Răzvan a mărturisit că prin faptul că Irina s-a lăsat atât de greu cucerită, și-a dat seama că ea este femeia visurilor sale. „E un secret pe care îl știe gașca mea de apropiați, dar acum după 10 ani pot să-l împărtășesc. Eu am cunoscut-o pe nevastă-mea în 2007. Secretul ar fi că am alergat-o cu patul pe la Leu, pe acolo la cămine, vreo 3 luni și jumătate, ceva de genul ăsta. Pe vremea aia treceai la „pierdute” după două săptămâni maxim. După ea am alergat vreo 3 luni, aproape 4. Cel mai mult de până acum, dar a meritat. Mi-am dat seama că ea e, ăsta a fost și motivul real pentru care am insistat atât, că altfel fugeam de mult”, a povestit amuzat Răzvan Fodor.


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest