A rupt tăcerea! Ce a spus milionarul Cășuneanu după ce s-a vehiculat că va divorța de soția sa

 

Un anumit zvon s-a tot perindat prin tabloidele din România. Protagonistul: Costeluș Cășuneanu. Subiectul: divorțul de soția sa. Iar pentru că am vrut să aflăm adevărul direct de la sursă, reporterii Spynews.ro l-au contactat pe celebrul milionar care a dezvăluit care este situația actuală cu partenera sa de viață, de fapt.

În ultimele zile, s-a tot scris că faimosul moștenitor al unei averi de 250 de milioane de euro se pregătește să divorțeze de soția sa, Ana Maria Cășnuneanu, într-o manieră discretă, fără prea mult tam-tam, pentru a nu atrage atenția nimănui.

Dar iată că adevărul este cu totul și cu totul altul, iar Costeluș Cășuneanu a mărturisit cum stau, de fapt, lucrurile între el și soția sa. Fără nicio reținere, celebrul milionar a dezvăluit că nici nu s-a pus vreodată problema de divorț, astfel infirmând toate zvonurile apărute în presă.

„Nu e nimic adevărat. Nu divorțez”, a spus Costeluș Cășuneanu pentru Spynews.ro.

Cine este Costeluș Cășuneanu

Cunoscut drept fiul cel mare al „Regelui Asfaltului”, odată cu moartea tatălui său, Costeluș Cășuneanu a intrat în posesia a 250 de milioane de euro. Înainte să o cunoască pe partenera sa de viață, cu care are doi copii minunați, afaceristul era un real Don Juan de Dorobanți care se etala cu cele mai scumpe mașini pe străzile din București.

Însă viața de familia l-a schimbat radical pe fiul lui Costel Cășuneanu. Milionarul în euro este un tată model și deseori a fost surprins de paparazzii din România în timp ce se îngrijea ca soției sale să nu îi lipsească nimic și să fie cea mai fericită. Acesta fiind și motivul din cauza căruia toată lumea a fost șocată atunci când a auzit că s-ar putea să divorțeze.   


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest