A scăpat de durerile de spate timp de cinci ani după a încercat un vechi remediu, preparat acasă. Chiar și medicii sunt surprinși

 

Munca foarte grea, traumele de la căzături sau lovituri și schimbările specifice vârstei determină apariția osteocondrozei, o afecțiune care le dă mari bătăi de cap din ce în ce mai multor persoane.


Această boală survine în urma distrofiei țesuturilor discurilor intervertebrale, iar coloana pierde din flexibilitatea sa, așa că durerile sunt extrem de neplăcute.

Un remediu naturist format din două ingrediente garantează că te va scăpa de dureri pentru cinci ani.


Ingrediente pentru o cură de tratament

  •     10 linguri de sare de mare
  •     20 linguri de ulei de măsline nerafinat (poate fi înlocuit cu cel de floarea soarelui).

Mod de preparare

Amestecați uleiul cu sarea într-un vas de sticlă, agitați bine încât granulele de sare să se dizolve foarte bine. Puneți vasul într-un loc întunecos. Remediul va fi gata peste câteva zile când la fundul vasului se va forma o pastă albă. Agitați încă o dată vasul și puteți începe masajul.

Aplică acest remediu zilnic și maseză intens locurile afectate ale spatelui. Inițial, durata procedurii va fi de 2-3 minute, apoi adaugă în fiecare zi încă 2-3 minute până ajungi la 20. După terminarea masajului, șterge pielea cu un prosop înmuiat în apă fierbinte și scurs, informează oglinda.tv.

V.M


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest