A scăpat de toate inhibiţiile! Imaginea cu Carmen de la Sălciua, goală în cadă, a făcut înconjurul internetului/ FOTO

 
+5 click pentru
galerie

Carmen de la Sălciua este una dintre cele mai apreciate artiste din România. Pe lângă faptul că are o voce de aur, artista se bucură şi de o siluetă de zeiţă. Tocmai de aceea, nu puţini sunt cei care tânjesc să-i ajungă la inimă şi să o cucerească.

Carmen de la Sălciua arată mai bine ca niciodată! După ce a adoptat un stil de viaţă sănătos, bazat pe o alimentaţie bogată în legume şi fructe, iată că rezultatele nu au întârziat să apară. Şi pentru că se simte extrem de bine în corpul ei şi are încredere în sine, artista postează fotografii care mai de care mai sexy, spre deliciul admiratorilor săi.

Aşa se face că, artista a încins imaginaţia tuturor reprezentanţilor sexului puternic, cu ultima ipostază în care s-a afişat. Carmen de la Sălciua pregăteşte un nou proiect muzical, care se anunţă a fi... incendiar! Şi spunem asta pentru că în ultima fotografie postată pe internet a oferit o privelişte de zile mari! Goală, într-o cadă plină de lapte, bruneta a făcut furori şi a strâns mii de inimioare într-un timp extrem de scurt.

„Am făcut o baie in lapte... și nu am rămas doar cu o piele catifelata ci și cu satisfacția că acest videoclip a adus ceva în plus...”, a scris Carmen de la Sălciua, alături de poza postată pe Instagram. „Îmi place să muncesc, mai mult decât îmi place să dorm... asta și pentru că somnul e un lux... dar și pentru că fiecare melodie mă aduce mai aproape de sufletele voastre...” a fost mesajul pe care l-a scris Carmen de la Sălciua, în dreptul fotografiei postate.


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest