A scos-o din sărite! Delia, replică acidă după ce a fost dur criticată de o internaută! „Ești cretină”

 

Delia este una dintre cele mai active artiste în social media, de la noi din țară. Și chiar dacă este în topul vedetelor îndrăgite de români, jurata iUmor nu este deloc ferită de gurile rele, ci dimpotrivă. Iar ultimul exemplu stă drept mărturie!

Delia a fost enervată la culme de una dintre urmăritoarele sale de pe contul de socializare, după ce a postat o serie de imagini realizate pe terasa casei. Artista a optat pentru o rochie cu mâneci tip fluture și cu o pereche de încălțări cu un toc excesiv de înalt, pentru shooting-ul făcut în inimitatea locuinței.

Imaginile au strâns un număr impresionant de aprecieri și de comentarii pozitive, dar așa cum era de așteptat, printre acestea, s-au strecurat și critici. Anumiți urmăritori ai Deliei au considerat ipostazele în care a pozat extrem de nepotrivite, dat fiind că emanau pozitivitate și optimism, iar comentariul “Țara arde și baba se piaptănă” a fost cel care a scos-o din pepeni pe artistă.

Iar răspunsul a fost unul pe măsură: „Ești cretină, efectiv! Nu mai pot cu d-astea! Sunt acasă și îmi fac o poză! E interzis? Nu arde nimeni… Capul tău arde! Ce cauți zuzo pe Instagram? Dacă arde țara? Îți arde să vezi ce postează lumea? Vrei să postăm poze cu lumânări? Sau să nu mai fie nimeni activ nici în casă? Să ne punem ștreangul de gât? Vai, dar ce capac virtual meriți acum!”, a fost reacția Deliei.


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest