A şocat pe toată lumea! Ce vrea să facă Ioana Ginghină, la cei 42 de ani ai săi: „Nu se ştie niciodată”

 

Ioana Ginghină este mai hotărâtă ca niciodată, să îşi trăiască viaţa la maximum. Astfel încât, după divorţul de tatăl fetiţei ei, actriţa vrea să experimenteze cât mai multe lucruri noi.

Pentru Ioana Ginghină vârsta este doar un număr, astfel încât la cei 42 de ani ai săi, actriţa vrea să încerce ceva complet nou – mai precis, dansul la bară. Vedeta a îmbrăţişat statutul de burlăciţă şi are de gând să fac tot ce îi trece prin cap.

Pasiunea şi dorinţa de a învăţa să danseze la bară au fost declanşate de acţiunea filmului „Huslers”. Acolo este prezentată povestea unu grup de foste stripteuse care se îmbogăţesc, iar Ioana Ginghină a fost cucerită în totalitate de scenele cu dansurile. Mai mult decât atât, se pare că atriţa chiar are şi o prietenă care ştie să danseze la bară, aşa că este cu un pas mai aproape să îşi îndeplinească dorinţa.

Totodată, aceasta a ţinut să menţioneze că este de părere că fetele care dansează la bară fac lucruri supraomeneşti, dat fiind tot efortul fizic pe care îl depun.

„Mai nou, după ce am văzut filmul «Hustlers» încerc să-mi găsesc undeva cursuri de dans la bară. Nu pentru că vreau să-mi schimb domeniul de activitate, ci pentru că sunt foarte mulți mușchi puși la muncă atunci când faci genul ăsta de sport. Plus că nu se știe niciodată ce rol vreodată voi primi, așa că mi s-a părut foarte interesant. Mi-am adus aminte că am și o prietenă care face deja asta și am zis că vreau și eu. (...) O să le apreciez mai mult pe fetele care dansează la bară. Bine, le apreciam și așa, pentru că știu că este foarte greu ce fac ele”, a spus Ioana Ginghină pentru Libertatea.


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest