A spus tot adevărul! Care este, de fapt, relația lui Sore cu tatăl fiicei sale: „E un lucru prețios”

 

Chiar dacă este una dintre cele mai cunoscute cântărețe din showbiz-ul autohton, când vine vorba de intimitatea familiei sale, Sore este extrem de discretă. Iar pentru că la evenimentele mondene nu participă niciodată alături de partenerul de viață cu care are și o fetiță, nu puțini au fost cei care s-au întrebat dacă nu cumva, vedeta s-a despărțit de tatăl micuței sale.

Sore a ales să își țină viața personală departe de lumina reflectoarelor și a făcut-o atât de bine, încât admiratorii săi nu au putut să nu se întrebe dacă nu s-a despărțit, între timp, de partenerul de viață.

Un fan mai curios și cu mai mult... tupeu i-a cerut artistei să povestească despre situația reală dintre ea și tatăl fetiței sale. „Tatăl lui Erin locuiește cu voi sau v-ați despărțit? Poți să povestești?”, a fost întrebare adresată de admirator.

Sore nu doar că a răspuns, ci s-a arătat și destul de deranjată de faptul că lumea se bagă în viața ei personală. Astfel că artista a dezvăluit că nu s-a întâmplat nimic notabil între ea și partener, fiind împreună de șase ani, iar motivul pentru care „nu își etalează relația pe internet” ține strict de preferințele lor, în calitate de cuplu.

„Aș vrea să vă gândiți înainte să puneți astfel de întrebări. Intimitatea este un lucru prețios, iar eu aleg să protejez asta. Așa cum am mai spus, faptul că nu îmi etalez relația pe Internet sau la TV, nu înseamnă că sunt singură. Sunt foarte fericită, avem 6 ani de relație, dar preferăm discreția”, a fost replica artistei.


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest