A spus tot adevărul! Care este motivul pentru care Florin Salam nu mai cântă la evenimente: „M-am săturat”

 
+2 click pentru
galerie

Apar din ce în ce mai multe situaţii, în care interpreţii de muzică de petrecere sunt agresaţi chiar de invitaţii evenimentului pentru care sunt angajaţi să întreţină atmosfera. După episodul în care Tzanga Uraganul s-a trezit cu un pumn în faţă, de la unul dintre petrecăreţi, Florin Salam a decis sa ia atitudine şi mai mult decât atât, a mărturisit şi care este realul motiv pentru care nu mai vrea sa cânte la evenimente.

În ultimele luni, Florin Salam a decis sa ia o pauza de la activitatea muzicală. Artistul s-a confruntat cu câteva probleme de sănătate, motiv pentru care a fost obligat să facă o pauză şi să se odihnească. Chiar dacă toată lumea a crezut că din aceasta cauză nu a mai vrut sa onoreze evenimentele private, aşa cum o făcea înainte, se pare că adevărul este cu totul altul.

După ce filmuleţul în care Tzancă Uraganul a devenit viral şi toată lumea a putut vedea în ce hal a fost agresat, Florin Salam s-a arătat extrem de revoltat și dezamăgit de incident. Pentru că şi el este „Stan păţitul”, manelistul a transmis un mesaj dur pe reţelele sociale în care şi-a prezentat supărarea şi a dezvăluit adevăratul motiv pentru care nu mai vrea să cânte.

Se pare că manelistul este sătul de faptul că interpreţii de muzică de petrecere sunt luaţi la bătaie fără niciun motiv, fiinc chiar cauza pentru care nu mai dorește să meargă la evenimente: "Țin să vă anunț că e dezastru în ce lumea trăim. Cum să dai cu pumnul într-un lăutar? Ţin să vă anunț că de acum nu o să mai iau evenimente la nunți. Ne-am săturat de toți șmecherii, din cauza asta nu am mai cântat. ❗❗❗❗Atenție❗❗❗❗ Din cauza asta nu am mai cântat. Că m-am săturat. Distribuiți. Am rugămintea să distribuiți", a scris Florin Salam de pe contul soţiei sale de Facebook.


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest