A spus vrute şi nevrute! Dan Badea, dezvăluiri incendiare despre juraţii iUmor: „Delia care mănâncă după jos” VIDEO

 
+2 click pentru
galerie

Juriul emisiunii „iUmor” este unul dintre cele mai cunoscute din România! Delia, Cheloo și Mihai Bendeac formează formula de succes a emisiunii fără dar şi poate. Iar pentru că toată lumea îşi doreşte să cunoască cât mai multe detalii, atât despre ei, cât şi despre ce se întâmplă în culisele emisiunii, Dan Badea a venit în platoul „Răi da’ Buni”, unde a oferit amănunte neştiute de nimeni, din spatele camerelor de filmare.

Pe lângă faptul că Dan Badea și-a făcut un renume datorită show-urilor de stand-up pe care le susţine, actorul este şi moderatorul emisiunii „iUmor” alături de Şerban Copoţ. De pe canapeaua lui Morar, acesta a mărturisit că este unul dintre cele mai frumoase proiecte de televiziune în care a fost vreodată implicat. Datorită chimiei pe care o are cu fiecare membru din echipa "iUmor", în parte, l-a făcut pe Dan Badea să se simtă ca într-o adevărată familie. 

„Am ajuns sa îi cunosc pe fiecare în parte. Sunt nişte oameni speciali, în toate sensurile. Sunt nebuni cu toţii. Îmi place că suntem pe aceeaşi lungime de undă în privinţa umorului. Chiar dacă ştiu ce s-a tras acum, noi nu ştim ce se întâmplă în spate. Ei filmează juriul care se bate, Delia care mănâncă după jos şi atunci le zic că au un curaj maxim sa bage la montaj chestii. Stau seara şi râd ca un nebun.(...) Cea mai mare surpriză este Şerban. Pentru mine este ca un frate şi am descoperit un prieten foarte bun. Am dat probă ca orice om. Şi de la probă, a fost o chimie care s-a păstrat până acum. O zi de filmare are cam 12 ore. Tot ce este inedit la iUmor se vede.” a spus Dan Badea, în cadrul emisiunii „Răi da’ Buni”


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest