A trăit ca în poveşti, dar acum trebuie să facă vizite la închisoare! Cristina Rus, confesiuni incendiare despre planurile năruite

 
+2 click pentru
galerie

A trăit ca-n poveşti ani de zile, alături de tatăl copiilor ei şi nici prin cap nu-i trecea că va ajunge să verse lacrimi amare, pentru bărbatul care i-ar fi oferit şi luna de pe cer. Cristina Rus trăiete în aceste momente drama vieţii ei, după ce a aflat că Dragoş Bîlteanu a fost arestat pentru 30 de zile. Vedeta a făcut confesiuni incendiare, în exclusivitate pentru Antena Stars.

După căsătoria cu Dragoş Bîlteanu, cariera nu a mai reprezentat o prioritate pentru celebra artistă. Cristina a renunţat la cântări, ca să fie mai aproape de soţul şi de copiii pe care îi au împreună.

"Da, având doi copii mici, cred că cea mai importantă fiinţă din viaţa lor este mama! Şi eu am aşa, un suflet foarte sensibil, şi nu am putut să plec de lângă ei! Păi ne trezim dimineaţa, cel mic merge la grădiniţă, normal, cea mică rămâne acasă cu mine, cu bona, depinde...Dacă e nevoie de ceva, merg la cumpărături, dacă nu, rămân acasă! Îmi place, în timpul săptămânii să ies, să mă relaxez puţin, cât doarme cea mică şi stă cu ea bona! Îmi place să ies, pentru că avem un mall foarte aproape de casă! Îmi place să ies să beau o cafea cu prietenele," a declarat Cristina Rus, în exlusivitate pentru Antena Stars.

Aşa arăta o zi normală din viaţa Cristinei Rus, înainte ca nenorocirile să se abată asupra ei. Nici nu e de mirare întreg răsfăţul de care se bucura vedeta, având în vedere faptul că Dragoş Bîlteanu, apărea, în anul 2013, în topul celor mai bogaţi români, cu o avere estimată la peste 90 de milioane de euro. De acum înainte, însă, plimbările la mall şi ieşirile la cafea vor fi înlocuite doar cu vizitele la închisoare.


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest