A treia oară e cu noroc! Margherita abia a reușit să ia BAC-ul după ce a adormit în timpul examenului! „Dacă și acum pic, mă răzbun pe profesori”

 

Margherita de la Clejani face ce face si reușește să intre în atenția presei, dar nu întotdeauna într-un mod pozitiv. Dacă acum este una dintre figurile cele mai discutate, din cauza accidentului rutier pe care l-a provocat din cauza consumului de droguri, iată că în urmă cu ceva timp făcea valuri după ce a adormit chiar în timpul examenului de Bacalaureat.

Fiica Vioricăi și a lui Ioniță de la Clejani a reușit să promoveze BAC-ul abia după a treia încercare. La prima susținere a examenului, Margherita a adormit cu capul pe bancă, iar la a doua încercare a picat examenul la milimetru, obținând o medie de 5,98. Mai mult de atât, înainte să afle rezultatul pe care l-a obținut a treia oară, Marga le declara război cadrelor didactice dacă nu aveau să o promoveze, sub pretextul că a scris opt pagini și a ieșit ultima din clasă.   

"Am scris opt pagini şi am plecat ultima din clasă, pentru că m-am concentrat foarte mult. Îmi zbârnâie şi acum creierii în cap. Sper că a treia oară să-mi poarte noroc, că nici nu-l mai dau. Dacă şi acum pic, sunt mai pornită ca niciodată să mă răzbun pe toţi profesorii. Voi face o grevă în învăţământul românesc şi voi merge la toate televiziunile să fac scandal", declara Margherita la vremea respectivă.

Margherita de la Clejani a reușit să treacă examenul de Balaureat, în cele din urmă, cu media de 6,65.


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest