A uitat de regulile de circulaţie total, cât iubita a stat în dreapta lui! Cum a făcut-o lată Syda la volan/ VIDEO

 
+3 click pentru
galerie

Iubirea schimba tot de fiecare dată, iar Syda este cel mai bun exemplu, chiar şi în trafic! Paparazzii SpyNews.ro l-au surprins pe fostul lui EBA făcând o gafă chiar în centrul Capitalei, dar care ar fi putut să-l coste mult.

Se spune că dragostea e oarbă, dar nu ne gândeam că îl poate afecta atât de tare pe Bogdan Ionescu. Aflat la volanul bolidului său de lux, alături de iubita sa, care nu putea lipsi din peisaj, fostul soţ al Elenei Băsescu a avut mici pierderi de memorie, când a venit vorba de respectarea regulilor de circulaţie.

Iar cum traficul din Capitală dă dureri de cap oricui, una dintre victime a fost şi Syda. Pentru că nu a găsit niciun loc unde şi-ar fi putut lăsa, pentru câteva minute, maşina, acesta a făcut o manevră din care putea ieşi destul de şifonat.

Preţ de câteva minute, Syda şi-a lăsat autovehiculul pe trecerea de pietoni, din lipsă de locuri de parcare. După ce au terminat ce aveau de făcut, cei doi porumbei au demarat în grabă spre locuşorul, unde îşi trăiesc iubirea la cote maxime: mai precis, acasă. Paparazzii Spynews.ro i-au suprins pe cei doi în timp ce coborau din bolidul de lux. Iubita l-a luat de braţ pe fostul Elenei Băsescu şi au intrat în locuinţă.


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest