A venit și răspunsul Irinei Deaconescu pentru cei care au criticat-o că s-a îmbrăcat în pijama la cununia sa: „Am pus-o pe mine și gata!”

 

Irina Deaconescu și Cristi Manea au celebrat cununia religioasă cu doar câteva zile în urmă, dar fanii nu au fost de acord cu alegerea vestimentară a influenceriței. Cu toate acestea, Irina nu a stat pe gânduri și a reacționat prompt la critici, exprimându-și opinia cu privire la comentariile primite. Proaspăta soție a fotbalistului de la CFR Cluj nu s-a lăsat afectată de valul de critici și a mărturisit că a găsit rochia fără prea multe complicații, întrucât a intrat în primul magazin și a ales prima rochie care i-a plăcut. Pentru ea, momentul în sine era mai important decât modul în care arăta.

”Mie mi s-au părut amuzante. Chiar așa a fost, am mers în primul magazin, mi-am cumpărat o rochie, am pus-o pe mine și gata. Nu m-am stresat atât de tare, pentru mine a fost mai important momentul, nu neapărat cum mă îmbrac.”, a declarat Irina Deaconescu.

Soția tricolorului promite o ținută altfel la ceremonia ce va avea loc în viitorul apropiat: "Urmează petrecerea cu o ceremonie pe plajă, unde o să am un altfel de vibe, o altfel de rochie. Sunt toate puse la punct. Doamne ajută! Suntem pregătiți!", a adăugat ea cu entuziasm.


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest