Abi s-a lăsat de școală în clasa a 8-a din cauza rasismului: „Sunt țigan și mulți profesori...”

 

Abi Talent a renunțat la școală în clasa a 8-a din cauza rasismului cu care s-a confruntat în sistemul de învățământ. Trapper-ul susține că mulți profesori au avut o atitudine nepotrivită față de el din cauza etniei.

Face hit după hit, are o comunitate mare de urmăritori, însă chiar și așa, nu mulți sunt cei care știu nivelul de educație pe care il are Abi. Tânărul în vârstă de 19 ani a dezvăluit că deși nu și-a încheiat studiile și nu are atât de multe clase precum alții, se bucură de un succes la care alții doar visează.

Mai mult de atât, motivul invocat de Abi din cauza căruia a fost nevoit să se retragă din școală este rasismul. Tânărul susține că mulți profesori pe care i-a avut la cursuri s-au purtat diferit cu el din cauza etniei și tocmai de aceea a decis să renunțe la educație.

„Am facut niste caterinca nebuna cum ca nu stiu sa scriu sau sa citesc si multa lume a crezut ca vorbesc serios, nu e chiar asa. Simt ca am dovedit multe de cand ma stiti, dar mai am multe de dovedit. Da, m-am lasat de scoala in clasa a 8-a, dar am avut un motiv, sunt tigan si multi profesori din Romania sunt rasisti, de-aici trageti si voi concluzia, in fine, fie ca ai 8 clase, fie ca ai 3 facultati, e acelasi lucru in Romania. ”, a mărturisit Abi pe contul său de Instagram.


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest