Acasă la o prezentatoare TV, de Crăciun! Cum arată ziua de sărbătoare în familia Laurei Micovschi?

 

Crăciunul bate la ușă, iar pregătirile sunt în toi. Laura Micovschi, prezentatoarea jurnalului "Star Magazin" a acordat un interviu în exclusivitate pentru antenastars.ro în care a vorbit despre magia sărbătorilor de iarnă și modul în care le petrece. Aflați chiar de la ea, cum este acasă de Crăciun.

Care este cel prețios dar, pe care ți-l cu ocazia Crăciunului? 

"Cel mai prețios dar este dragostea familiei mele. Faptul că ei sunt alături de mine și la bine și la rău. Și, bineînțeles, faptul că în acest an vom fi cu toții împreună de Crăciun, vom împodobi bradul și vom lua masa împreună."

Unde și cum îți petreci sărbătorile de iarnă, Crăciunul și Revelionul?

"Crăciunul îl petrec la Satu Mare, alături de soțul meu, părinți, frate, bunici și socrii. Așa cum facem de când mă știu, împodobim bradul în Ajun, mergem la biserică, apoi deschidem cadourile, luăm cina și primim colindători. În ziua de Crăciun continuăm frumoasele tradiții ale zonei, dar nu uităm nici de distracție, așa că seara ieșim undeva împreună cu prietenii noștri pe care nu i-am văzut de câteva luni."

Alături de ce persoane îți dorești să petreci sărbătorile, și poate din anumite motive ele nu pot fi prezente lângă tine?

"Sunt norocoasă pentru că în acest an, de Crăciun am cele mai importante persoane din viața mea alături de mine. De câțiva ani însă, sărbătorile de iarnă sunt mai sărace fără bunicul meu, care ne privește din Ceruri. Mi-e greu și acum să merg de Crăciun în casa, în care ne aștepta cu atâta nerăbdare să îl colindăm și ne asculta cu atâta emoție, cu mândrie și mereu cu o lacrimă în colțul ochilor. Dar cu siguranță eu și fratele meu vom cântă o colindă pentru el, deoarece sigur ne aude de acolo sus..."

Ce îți dorești de la anul nou?

"Anul Nou să ne aducă sănătate, putere de muncă și aprecierea telespectatorilor. Să avem inspirația să facem emisiuni cât mai bune, pe placul celor care urmăresc emisiunea "Star Magazin", astfel încât să creștem tot mai mult în preferințele lor."

Care sunt țelurile tale pentru anul 2015?

"Lista mea cu lucruri "de atins" pentru 2015 este legată atât de carieră, cât și de viață personală. Pe plan profesional îmi doresc ca Antena Stars să continue să crească în preferințele telespectatorilor, așa cum a făcut-o în primul anișor de existența. Iar pe plan personal, sper că 2015 să îmi îndeplinească o mare dorință: aceea de a îmi cumpără o casă."

Caracterizează în trei cuvinte cum ar trebui să arate un an 2015 de succes.

"Star Magazin, audiențe, telespectatori."

Ce le urezi telespectatorilor cu ocazia sărbătorilor de iarnă?

"Sărbătorile de iarnă să ne aducă tuturor liniștea și pacea în suflete de care avem atâta nevoie. Să ne bucurăm de Crăciun împreună cu cei dragi, să iertăm și să fim mai buni, pentru că de aici începe totul..."

Care este după părerea ta, cel mai important lucru pe care ar trebui să îl conștientizeze oamenii de sărbătoarea sfântă a Crăciunului?

"Sărbătoarea Sfântă a Crăciunului e despre familie, despre bunătate și despre credință și nu despre masă îmbelșugată sau cadourile de sub brad.Ce însemnăntate pot avea toate acestea fără cei dragi alături de care să ne bucurăm? Niciuna... De aceea trebuie să ne facem timp să fim alături de cei care ne iubesc, pentru că dragostea lor este cel mai frumos cadou."


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest