Accesorii ieftine și de efect pentru decorarea băii tale

 

Pentru că baia este una dintre cele mai importante încăperi din casă,  trebuie să fie practică, utilă și sigură, astfel încât să-ți ofere tot confortul de care ai nevoie. Din acest motiv, trebuie să acorzi o atenție sporită alegerii accesoriilor de calitate. Iată care sunt obiectele pe care trebuie să le cumperi pentru baia ta.

Covoarele pentru baie

Cele mai folosite accesorii sunt covoarele pentru baie. Acestea au un rol estetic important, dar și funcții practice, după cum îți prezentăm în continuare:

  • Din punct de vedere estetic, baia arată mult mai bine atunci când ai covoare, deoarece un model colorat poate completa restul decorului. În funcție de dimensiunea băii și de modelul pe care îl preferi, ai la dispoziție numeroase covoare care să se completeze cu mobila și cu restul accesoriilor.
  • În afară de estetică, un covor pentru baie te poate scuti de accidente nedorite care pot avea loc din cauza gresiei ude. De aceea, este bine să pui covorul în fața căzii sau a cabinei de duș.
  • Pentru că nu intri mereu în baie cu papucii de casă, un covor moale și pufos îți asigură confortul necesar, pentru a nu păși pe gresia rece.

Suportul pentru prosoape

După cum știi, există mai multe tipuri de suporturi pentru prosoape, de aceea poți să alegi suportul care se potrivește cel mai bine cu spațiul și cu decorul din încăpere. Astfel, poți opta pentru suporturi cu brațe, cârlige, cuiere sau unele în formă de bare.

Suportul pentru hârtie igienică

Suportul pentru hârtie igienică este un accesoriu indispensabil în baie, de aceea trebuie să eviți așezarea rolei pe chiuvetă sau pe bazinul toaletei. Alege un suport special pentru hârtie, prevăzut cu o apărătoare, care are rolul de a proteja rola de praf.

Suportul pentru periuțele de dinți

Periuțele de dinți sunt obiecte de igienă personală care trebuie depozitate la loc sigur. Alege suporturi elegante și practice, care te ajută să-ți organizezi eficient periuțele și pasta de dinți, pentru o baie curată și aranjată.

Alături de dispenserul pentru săpun lichid, suportul pentru periuțele de dinți formează un set de accesorii necesar pentru chiuvetă, iar baia va arăta mai bine dacă optezi pentru produse din aceeași gamă.

Savoniera sau dispenserul pentru săpun lichid

Optează pentru o savonieră care să fie pe placul tău și care să se potrivească cu restul accesoriilor și cu designul băii. Dacă nu folosești săpun solid, alege un dispenser pentru săpun lichid, pe care să-l așezi lângă suportul pentru periuțele de dinți. Dacă ești în căutarea unor variante la prețuri reduse, achiziționează dispensere din plastic, care nu vor fi afectate de umezeala din baie.

Oglinda

Pentru că orice baie are nevoie de oglindă, este lesne de înțeles importanța acestui accesoriu. Dacă pentru o baie mică poți opta pentru o oglindă poziționată pe peretele cu chiuveta, în băile de dimensiuni generoase poți integra chiar mai multe oglinzi, de dimensiuni diferite.

Perdeaua de duș

În cazul în care ai cabină de duș, perdeaua nu îți va fi necesară. În schimb, dacă ai o cadă, perdeaua de duș va fi extrem de utilă, pentru că nu permite apei să ajungă pe podea, iar covorul rămâne uscat. În plus, perdeaua de duș îți oferă mai multă intimitate atunci când te bucuri de micile tale momente de răsfăț.

Etajera

Pentru a-ți ține în ordine produsele cosmetice, etajera instalată deasupra chiuvetei și etajera din duș sunt accesorii de efect pentru decorarea băii tale. În acest fel, fiecare membru din familie poate folosi un raft în care să-și păstreze produsele necesare, pentru a evita dezordinea de pe marginea căzii.

Aceste accesorii de baie îți oferă confortul de care ai nevoie și adaugă un plus de farmec încăperii


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest