Aceeaşi Mărie, altă pălărie! Schimbările de look prin care au trecut vedetele noastre

 

Le ştiţi atrăgătoare şi cochete, dar nu au fost întotdeauna aşa! Multe dintre vedetele de la noi şi-au făcut schimbări de look radicale de-a lungul anilor, încât imaginea lor din prezent aproape că nu mai corespunde deloc cu cea de acum câţiva ani!

Dacă am face un concurs la capitolul schimbări de look, campioană ar fi Giulia Anghelescu. Cântăreaţa şi-a făcut o obişnuinţă din a-şi schimba înfăţişarea. Ne putem da seama cât de repede se plictiseşte vedeta din moment ce am cunscut-o când brunetă, când roşcată, când blondă. Giuliei îi plac în egală măsură codiţele afro şi bretonul. Asta dacă nu se râde în cap!

Inna este una dintre cele mai sexy apariţii de la noi, însă, înainte de a păşi pe scenă, ea arăta cu totul altfel. Puţin mai plinuţă, cu părul tuns bob şi cu un defect la dinţii din faţă, Inna chiar nu semăna cu cea de acum!

Nici Julia Jianu nu mai arată ca la debut. Atunci avea părul roşu ca focul, acum s-a orientat spre o culoare mai deschisă, blond. Şi la aspectul dinţilor a umblat Julia, optând pentru faţetă dentară, astfel încât zâmbetul ei să fie unul perfect!

Şi Rocsana Marcu, vedeta Star Matinal, a trecut prin numeroase schimbări de look de la debut şi până în prezent. Pe vremea când avea propria trupă muzicală, Rocsana era brunetă şi cu părul până la umăr.


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest