Acestea sunt cele 6 cupluri care participă la cel mai tare experiment din TV! Dragoste fără secrete - încercarea celor 100 de zile!

 
+7 click pentru
galerie

A început "Dragoste fără secrete", emisiune ce va putea fi urmărită în fiecare zi, de luni până vineri, de la ora 12:00 şi seara, de la 18:45, pe Antena Stars. Gazda emisiunii, actriţa Iuliana Călinescu, le va fi alături telespectatorilor, dar şi concurenţilor, zi de zi, iar sâmbăta, de la 18:45, aceasta va aduce o gală retrospectivă, în care vor putea fi urmărite cele mai importante momente ale săptămânii.

VEZI LIVE 24H DIN 24H EMISIUNEA DRAGOSTE FARA SECRETE!


Vă prezentăm mai jos cele șase cupluri care vor concura la "Dragoste fără secrete":
Mădălina și Alexandru (19 și 25 de ani) - el este pasionat de sport, ea de coafură
"Împreună formăm un cuplu de aproximativ o lună de zile. Vreau să o cunosc mult mai bine. Consider că în momentul în care locuim împreună ne cunoaștem cel mai bine. Pentru mine este o provocare foarte mare, mă simt destul de puternic să câștig", a spus Alexandru. 

Oana și Laurențiu (29 și 26 de ani). Au un copil de un an și patru luni.
"Noi doi ne-am cunoscut în 2017, pe 8 aprilie. Soarta a făcut să ne întâlnim de ziua mea (n.r. Oana). Am fost încântată că l-am primit drept cadou. (...) Ne completăm. Ne înțelegem. Suntem o familie model", au povestit cei doi. 

Rozi și Valentin (31 și 34 de ani)
"Suntem împreună de cinci luni. Eu desenez, tatuez (n.r. Valentin). Formăm o relație frumoasă, la distanță. El stă în București, eu în Râșnov. Distanța nu este un impediment. Încercăm să fim aproape cât mai mult. (...) Ea m-a abordat pentru un tatuaj", au povestit Rozi și Valentin. 

Narcisa și Cosmin (18 și 20 de ani)
"Eu lucrez în domeniul IT și ea este elevă. Ne-am cunoscut acum doi ani la un revelion. Am avut și suișuri și coborâșuri. Nu renunță niciunul până când nu dormim în alte camere și apoi ne revenim, se întâmplă și să trecem peste imediat", au povestit cei doi. 

Flori și Andrei (23 și 25 de ani)
"Eu sunt antreprenor. Ea este model și dansatoare. Ne cunoaștem de o săptămână. Ne-am aruncat priviri. Ea mi-a atras atenția, am făcut schimb de numere de telefon. Relația s-a înfiripat a doua zi, am invitat-o să luăm masa", au povestit Flori și Andrei. El și-ar dori să doneze apartamentul unei familii nevoiașe. 

Nicoleta și Mădălin (18 și 22 de ani)
"Pe Mădălin l-am cunoscut la emisiunea Te iubesc de nu te vezi. Sunt etuziasmată de relația noastră. Este cu năbădăi, cu mici certuri. (...) Acum chiar avem o relație foarte ok. Avem potențial să fie ceva frumos între noi", au spus Nico și Mădălin.


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest