Actorul Ash Armand a fost arestat, după ce ar fi omorât o femeie în bătaie, sub influența drogurilor!

 

Ash Armand a fost arestat, în cursul zilei de vineri, după ce ar fi omorât o femeie în bătaie, aflându-se sub influența drogurilor! Actorul este o prezență cunoscută în showbiz-ul internațional datorită rolului din seria “Gigolos”.

Potrivit unui comunicat al Departamentului de Poliție Metropolitană din Las Vegas, o persoană ar fi alertat autoritățile după ce ar fi găsit o femeie inconștientă pe stradă. Odată ce au ajuns la fața locului, medicii nu au mai putut face nimic pentru victimă și au declarat-o moartă.

Oamenii legii au investigat cazul și au descoperit că femeia găsită moartă pe stradă era prietenă cu Ash Armand, pe numele său real, Akshaya Kubiac. Detectivii cazului sunt de părere că violența a fost comisă de actor sub influența substanțelor interzise.

„Detectivii cred că Kubiak se afla sub influența unor substanțe interzise și că a omorât victima în bătaie”se arată în comunicat.

Ash Armand a fost reținut de Poliție sub acuzația de omucidere și a fost dus la Centrul de Detenție din Clark County. Actorul încă se află după gratii, iar următoarele investigații vor fi făcute pentru a se afla identitatea victimei și cauza exactă a decesului.


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest