Actorul din serialul Dr. House vine în România! Nici nu bănuiești motivul!

 

Actorul Hugh Laurie, vedeta serialului "Dr. House", vine în București pe data de 12 iulie, pentru un concert susținut la complexul Romexpo.

Dacă nu știai, starul este și cântăreț, primul său album fiind vândut în peste un milion de exemplare. Anul trecut, și-a lansat și cel de-al doilea album muzical din cariera, "Didn't It Rain", ce conține piese jazz si blues datând din epoca pionierilor genurilor blues și jazz - W.C. Handy ("St Louis Blues") și Jelly Roll Morton ("I Hate A Man Like You") -, dar și cântece mai noi, precum cele ale Dr. John ("Wild Honey") și Alan Price of The Animals ("Changes").

Vedeta în vârstă de 54 de ani a susținut concerte, alături de trupa sa, The Copper Bottom Band, în SUA, Europa, America de Sud și Rusia, iar acum vine în România.

A devenit celebru pe plan mondial datorită rolului din serialul TV "Dr. House", pentru care a fost recompensat cu două premii Globul de Aur și alte trei nominalizari la prestigioase trofee. Mai mult, în 2011 a intrat in Cartea Recordurilor, fiind desemnat cel mai popular program difuzat în perioada respectivă.
 


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest