Actrița Ada Condeescu a născut! A adus pe lume un băiețel perfect sănătos: „În câteva ore vom fi deja acasă”

 

Ada Condeescu a născut și a devenit mamă pentru a doua oară! Actrița a adus pe lume un băiețel perfect sănătos, iar fericitul eveniment a fost anunțat chiar de ea prin intermediul unui mesaj pe contul său de socializare.

Ada Condeescu este în culmea fericirii, după ce a devenit mămica unui băiețel sănătos tun! Mai mult decât atât, potrivit spuselor sale, noul membru al familiei va ajunge acasă în doar câteva ore.

„Fericire pură! Aproape 24 de ore de când a venit pe lumea noua minune! Băiețelul nostru perfect sănătos și deja atât de curios! Îi mulțumesc medicului meu, Marius Romila, pentru atenția, devotamentul și implicarea cu care m-au însoțit în această extraordinară experiență a nașterii naturale! Ne simțim perfect iar în câteva ore vom fi deja acasă!! Yuhuuuu! Încă nu-mi vine să cred!", a scris Ada Condeescu, pe contul ei de socializare, la câteva ore după ce a devenit mămică pentru a doua oară.

Deși încă nu a spus ce nume a ales pentru fiul ei, Ada Condeescu mărturisea în urmă cu puțin timp că cel de-al doilea copil al său va purta un nume românesc, cu o poveste specială.

„Nu știu sigur, nu am rezultatul final. Nu suntem hotărâți, e secret pentru toată lumea. Oricum, probabil va fi un nume tot românesc, nu mi-ar plăcea pentru copilul meu un nume străin, cu siguranța va fi așa cum a fost și la Ecaterina, va avea povestea lui numele." a spus actrița Ada Condeescu, cu puțin timp în urmă. 


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest