Actriță din serialul „La Casa del Papel”, diagnosticată cu COVID-19! Care este starea ei de sănătate

 
+2 click pentru
galerie

Veste tristă pentru fanii serialului „La Casa del Papel”. Actrița care juca unul dintre rolurile principale din celebrul serial  a fost diagnosticată cu COVID-19. Anunțul a fost făcut chiar de ea, prin intermediul unui mesaj pe internet, unde a dezvăluit și care este starea ei actuală de sănătate.

Actrița Itziar Ituño, căci despre ea este vorba, cea care joacă rolul inspectoarei Raquel Murillo, din serialul ”La Casa de Papel”se numără printre persoanele care au fost confirmate cu infecția de coronavirus.

Vedeta, în vârstă de 45 de ani, a fost cea care a dat vestea, prin intermediul unui mesaj postat pe contul său personal de socializare. Actrița a mărturisit că din cursul zilei de vineri a prezentat simptomele tipice virusului: tuse și febră. În corpul textului, Itziar Ituno a mărturisit că deși ea nu se află printre persoanele care pot avea mult de suferit de pe urma infecției, se teme pentru cei care sunt mai vulerabili, motiv pentru care și-a sfătuit admiratorii să stea în casă și să nu ia în spirit de glumă tot ce se întâmplă în lume.

„Bună, tuturor! Este oficial, de vineri de după amiază am simptopme (febră și tuse), iar astăzi a sosit confirmarea testului epidemiologic. Este coronavirus. Sunt bine, dar este foarte contagios și super periculos pentru oamenii care sunt mai vulnerabili. Nu este nicio prostie, există consecințe, nu o luați în râs, sunt morți, sunt multe vieți în joc și chiar dacă încă nu știm unde va duce toată treaba asta, trebuie să ne responsabilizăm pentru binele comun. Este timpul pentru solidaritate și generozitate! Rămâneți în casă și protejați-i pe ceilalți. Acum trebuie să stau 15 zile în carantină și după aia vedem. Aveți mare grijă!” a fost mesajul pe care l-a postat actrița Itziar Ituño, pe contul său de socializare.


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest