Actriţa Linda Gray, apariţie de senzaţie! Cum arată interpreta lui Sue Ellen din "Dallas", la 74 de ani

 

Linda Gray este o celebră actriţă din serialul "Dallas", care a fost destul de popular la noi în ţară, acum aproximativ 20 de ani. Recent, s-a descoperit că actriţa care interpreta rolul lui Sue Ellen, are origini româneşti, mama ei fiind născută în 1923, la Bucureşti.

Linda Gray are acum 74 de ani şi chiar dacă multe femei arată ca nişte bunicuţe la această vârstă, ea, încă arată destul de bine. Multe femei de vârsta a treia nu prea mai ies din casă şi se ocupă doar de nepoţi şi de treburile casnice, însă Linda este încă o aparaţie plăcută pe covorul roşu.

Linda are doar câteva riduri pe faţa care normale pentru orice om, dar silueta ei este încă armonioasă, iar formele ei parcă nu au fost afectate de trecerea anilor.

Linda Gray a devenit cunoscută, datorită rolui din serialul "Dallas", pe care care l-a interpretat în perioada 1978-1989, iar de atunci generaţii întregi nu o pot uita. Mama ei s-a născut la Bucureşti, pe 27 noiembrie 1923, din mamă basarabeancă şi tată rus, şi a urmat cursuri de teatru încă din adolescenţă.

Foto: Hepta, captură Youtube

M.T.


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest