Acum e clar. Alexia Eram, primele declarații despre Mario Fresh după zvonurile despărțirii

 

În ultima perioadă au apărut multe zvonuri că Alexia Eram și Mario Fresh nu mai formează un cuplu. Fiica Andreei Esca a făcut primele declarații despre iubitul ei, după ce s-a speculat că nu mai sunt împreună. Iată cum obișnuiește tânăra să-l răsfețe pe artist. 

În această vară, Alexia Eram a fost implicată în multe proiecte și nu s-a mai afișat în mediul online atât de des cu iubitul ei, Mario Fresh. La un moment dat au apărut zvonuri că relația lor ar fi ajuns la final, însă artistul a postat o fotografie de la ziua de naștere a fiicei Andreei Esca, astfel că a închis gura tuturor celor care spuneau că s-au despărțit.

 Acum, Alexia Eram face primele declarații despre cum îl răsfață pe Mario Fresh. Întrebată dacă îi duce micul dejun la pat ca să fie iertată atunci când greșește față de iubitul ei, fiica Andreei Esca a surprins cu răspunsul ei. Tânăra a mărturisit că obișnuiește să-i pregătească micul dejun lui Mario. „Eu obișnuiesc să îi aduc micul dejun la pat fără să fac ceva. Destul de des obișnuiesc să îi aduc micul dejun la pat. De câte ori mă trezesc înaintea lui, eu îi fac și lui și i-l duc la pat”, a declarat Alexia Eram. 


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest