În liceu, toţi colegii râdeau de el! Ce poreclă avea Dorian Popa, în adolescenţă: „Nu-mi plăcea să mă privesc”/ FOTO

 
+2 click pentru
galerie

Dorian Popa este unul dintre cei mai râvniţi bărbaţi din showbiz-ul românesc! Atât pentru personalitatea efervescentă şi extrem de pozitivă, cât şi pentru fizicul impresionant! Dar lucrurile nu au stat aşa dintotdeauna, dar mai multe aflaţi chiar de la el!

Dorian Popa a vorbit deschis despre perioada adolescenţei, în care avea foarte multe complexe legate de felul în care arăta. Pentru că era extrem de slab, porecla pusă de colegi era „scobitoarea”, un apelativ care l-a ambiţionat să tragă tare la sală şi să obțină fizicul lui Adonis.

Odată cu rezultatele, Dorian Popa a scăpat de complexul pe care îl avea, în privinţa fizicului, iar acum îşi aminteşte amuzant de acea perioadă din liceu. Totodată, artistul a dezvăluit că acesta a fost unul dintre motivele principale pentru care a devenit un împătimit al sportului.

"În liceu eram poreclit scobitoarea. Nu mă supăram, mi-o meritam. Chiar şi aşa slab, am avut mereu trecere la fete. Eu cred că important este ce le spui şi un pic şi cum arăţi. Eram complexat că eram slab şi de aceea m-am şi apucat să fac sport. Consider că în lumea în care trăim, indiferent ce gândim şi ce suflet avem...mai întâi vedem ambalajul. Eram îngrozit de ideea de oglindă. Nu-mi plăcea să mă privesc", a declarat, pentru Antena Stars, Dorian Popa, în urmă cu câțiva ani.


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest