Ada Condeescu este însărcinată! Va deveni mămică pentru a doua oară: „Nu mi-am făcut niciun plan”

 

Ada Condeescu este însărcinată! Vedeta va deveni mămică pentru a doua oară și a oferit detalii despre cum se pregătește pentru momentul în care își va ține copilașul în brațe!

Ada Condeescu trece printr-una dintre cele mai frumoase perioade ale vieții sale! Actrița urmează să devină mămică pentru a doua oară și deși mai sunt doar câteva luni până va naște, a preferat să țină marea veste secretă, până când și-a făcut apariția la un eveniment monden cu burta de graviduță.

Ada Condeescu a dezvăluit că vrea să nască tot natural, așa cum a născut-o și pe micuța Ecaterina. Actrița a mărturisit că își va putea ține în brațe, pentru prima dată, copilașul, la sfârșitul toamnei.

„E foarte bine, e minunat. Nașterea va fi undeva la sfârșit de toamă-iarnă și nu mi-am făcut niciun plan, o să văd ce se va întâmpla până atunci. Eu sunt pro naștere naturală și am și un doctor ce mă încurajează cu privire la acest aspect, sper să pot naște normal și natural.”, a declarat Ada pentru verdict.ro.

Ce nume va purta bebelușul

Ada Condeescu nu are de gând să dezvăluie, încă, sexul și numele bebelușului pe care îl poartă în pântece, însă cert este că numele pe care îl va alege alături de soțul ei, va fi unul inspirat dintr-o poveste.

„Nu știu sigur, nu am rezultatul final. Nu suntem hotărâți, e secret pentru toată lumea. Oricum, probabil va fi un nume tot românesc, nu mi-ar plăcea pentru copilul meu un nume străin, cu siguranța va fi așa cum a fost și la Ecaterina, va avea povestea lui numele.”, a adăugat ea pentru sursa citată.


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest