Adda a ajuns, de urgență, la spital și a fost pusă pe perfuzii! Ce s-a întâmplat cu artista/ FOTO

 

Adda a trecut prin momente grele, în urmă cu câteva ore! Artista a ajuns, de urgență, la spital, în miez de noapte și a fost pusă pe perfuzii de cadrele medicale! Fosta concurentă de la „Asia Express” a explicat ce s-a întâmplat, prin intermediul unui mesaj pe contul său de socializare.

Adda s-a fotografiat pe patul de spital, în timp ce avea o perfuzie la mâna dreaptă, însă nu a oferit foarte multe detalii. Iar asta pentru că nici ea nu știe încă sigur ce a dus-o în starea aia.

Ce s-a întâmplat cu Adda

Interpreta a dat de înțeles că la mijloc ar fi fost vorba de o alergie care s-a manifestat agresiv, motiv pentru care a avut nevoie de îngrijiri medicale, însă mai multe de atât nu a putut spune.

“Alergia bat-o vina! Problema e că nu știu de la ce…”, a scris vedeta pe contul de Instagram, noaptea trecută.

Așa cum era de așteptat, contul său de socializare a fost bombardat cu mesaje de încurajare și urări de însănătoșire grabnică din partea fanilor.

“Sănătate multă, draga mea!”, “Se pune perfuzie la alergie?? Există test anume pt toate alergiile posibile…(și eu sunt)”, “Făcuși alergie la covid tată?”, “Îmi pare rău, alergiile astea”, “Sănătate multă, însănătoșire grabnică”, sunt doar câteva dintre comentariile primite.


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest