Adda încă doarme cu fiul ei de 5 ani. Motivul incredibil: "Eu vreau să-l știu liniștit"

 


Recent, Adda a mărturisit că încă doarme cu Alexandru, fiul ei în vârstă de 5 ani, în pofida opiniilor celor care consideră că acest lucru nu este indicat sau firesc. Iată ce motivează artista!

Adda și Cătălin Rizea s-au căsătorit în vara lui 2016, iar în același an a venit pe lume fiul lor, Alexandru acum în vârstă de 5 ani. Artista este o mamă extrem de dedicată și are o relație superbă cu fiul ei, cei doi fiind extrem de atașați unul de altul. De altfel, artista nu s-a sfiit să mărturisească faptul că încă mai doarme cu fiul ei și acum.

Deși specialiștii susțin că nu este indicat acest lucru, iar în mediul online sunt o mulțime de opinii pro și contra, Adda încă doarme în același pat cu fiul ei, dar, spune ea, are un motiv întemeiat pentru asta. De altfel, artista nu a ezitat să vorbească despre asta nici pe contul de socializare, unde a povestit că lumea se miră că încă face acest lucru, deși fiul ei și al lui Cătălin Rizea este deja mărișor.

„Woow, are 5 ani și încă dormi cu el?! Da! Pentru că își dorește asta. Și eu îmi doresc. Pentru că vrea să se simtă în siguranță și eu vreau să-l știu liniștit. Pentru că e puiul meu și încă mă trezesc să îl învelesc. Îl verific dacă respiră bine, dacă are nasul înfundat sau dacă doarme într-o poziție ciudată. Da! Mă trezesc anchilozată. Îmi servește coate, picioare, dar nu aș schimba asta cu nici un somn de 5 stele. Acum câteva minute l-am învelit și l-am sarutat pe cap. S-a trezit și s-a întors spre mine. M-a luat în brațe, mi-a zâmbit și mi-a spus te iubesc, mami!', apoi a oftat și a adormit la loc. Ora 02:35', a scris Adda pe Instagram.
 


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest