Adda, la un pas de moarte, din cauza unui accident rutier! Dezvăluiri tulburătoare despre tragedie

 

Adda a suferit un accident teribil de mașină. Fosta concurenta din Asia Express a trăit cea mai neagră zi din viața ei, după ce a fost la un pas de a-și pierde viața.

Una dintre cele mai controversate prezențe de la Asia Express a fost la un pas de o tragedie. Adda a avut un accident grav de mașină în 2013, iar de atunci a căpătat o fobie groaznică pentru mersul cu autoturismele. Cântăreața a dezvăluit că de atunci și până în prezent merge doar cu soțul ei, Cătălin și cu persoanele în care are cea mai mare încredere.

Adda și Cătălin, un cuplu controversat

După participarea în Asia Express, Adda a fost pusa la zid pentru modul în care s-a comportat cu soțul său, de-a lungul competiției. Misiunile grele și stilul dur de viață pe care l-a trăit au reușit sa scoată la iveală adevăratul comportament al cântăreței, după ce a avut multe reacții și ieșiri nervoase, atât vizavi de partenerul ei de viață, cât și de persoanele pe care le-au întâlnit în țările unde s-a desfășurat reality-show-ul.

„Din mine, nu din noi. Eu oricum sunt nebună, sunt nebună în general, eu am spus asta. Și când mă enervez fac urât. Emisiunea asta scoate ce-i mai rău. Oricum, noi am fost debusolați total de la început, ne-a luat ca o avalanșă prin surprindere. Una e să te uiți la emisiune, alta e să mergi acolo. Ne-am adaptat foarte greu” a spus Adda după eliminarea din Asia Express.


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest