Adda, mărturii terifiante! Artista spune că ar fi bântuită de spirite: ”Apoi a trosnit puternic geamul…”

 

Cântăreața a apelat de ajutor de specialitate după ce a trecut prin momente care au îngrozit-o.

 

Adda obișnuiește să împărtășească experiențele pe care le are. Recent a lansat o carte în care a povestit că a fost maltratată de fostul partener, dând detalii cutremurătoare. Acesta o lovea cu capul de borduri, drept urmare a fost nevoită să bea cu paiul o bună perioadă de timp. Însă problemele artistei par să nu se fi oprit în adolescență, ci continuă, chiar dacă sunt de altă natură, și în prezent.

 

Vedeta consideră că este bântuită de spirite, drept urmare a apelat la ajutorul unui specialist în acest domeniu. Adda a povestit cum se manifestă noile probleme din viața sa și spune că a trecut peste un episod infricoșător prin rugăciune.

 

"Într-o noapte am auzit zgomote în casă, zgomote pe care le auzeam de mult timp, de ani întregi, dar care se intensificau în momentul în care mă opream din investigații. Alexutu dormea în dreapta mea, am început să mă rog și să îmi fac cruce, apoi a trosnit puternic geamul.", a povestit Adda. Panicată, a cerut ajutor de specialitate, iar răspunsul nu a întârziat: "Adda, tu trebuie să accepți că ești specială și că simți energii și entități. Am aflat că sunt bântuită de spirite."

 

Telepatic sau nu, mama ei pare că simțea clipele prin care trecea copila ei, drept urmare i-a trimis un mesaj chiar în această perioadă: "Cât timp trăiești, simte-te viu. Dacă iți e dor de ceea ce făceai, fă- o din nou. Mergi mai departe când toți se așteaptă să renunți. Nu accepta să se tocească tăria pe care o ai în tine."


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest