Adda și Cătălin, cerere în căsătorie ruptă din filmele de comedie! Cum a stricat artista tot momentul planificat de soțul ei

 

Datorită participării la Asia Express, Adda și Cătălin au reușit să fie etichetați, cu ușurință, drept unul din cuplurile cele mai… “pasionale” de pe “Drumul Comorilor”. În ciuda firii efervescente, artista a demonstrat că este o ființă foarte sensibilă, iar caracterul de femeie dură este doar o carapace pentru a se proteja.

Adda și Cătălin sunt proganiștii unui mariaj fericit, chiar dacă experiențele prin care au trecut în Asia, i-au facut să se certe și să-și arunce cuvinte grele în fiecare zi a competiției. Iar pentru că zilele trecute, artista și partenerul său de viață au împlinit cinci ani de când au decis să fie împreună pentru totdeauna, cântăreața a postat o imagine cu soțul său, care a venit însoțită de un mesaj în care le-a împărtășit admiratorilor săi cum a decurs cererea în casătorie.

Și așa cum era de așteptat, cererea în căsătorie nu a fost deloc una tipică, ci dimpotrivă. În timpului unui drum spre țară, la bunici, Adda a simțit că partenerul său nu se poartă deloc natural și fără să stea prea mult pe gânduri i-a spus: “Tu mi-ai luat un inel.”

Iar pentru ca nu se astepta ca viitoarea lui soție să se prindă, Cătălin a înghețat și nu a mai spus niciun cuvânt. Nerăbdătoare din cale-afară să fie cerută în căsătorie, Adda i-a spus să oprească mașina, în ciuda faptului că se aflau în câmp, și să îi adreseze marea întrebare.

Lucru pe care Cătalin l-a și făcut. Doar că: „El a vrut sa creeze un moment frumos pe scena, la un concert. Evident ca eu am stricat tot! Asa ca, a oprit masina intre doua sate, efectiv in camp, pe marginea unui sant! Am iesit amandoi din masina, el s-a pus in genunchi si, in timp ce rostea intrebarea AIA, AU TRECUT DOUA TRACTOARE pe langa noi! 😂😂😂😂 Eu nu am auzit ce spunea, dar raspundeam intru-na “DA, DA, DA, DA” . Cerere in casatorie ca asta nu a avut nimeni! Si asta, pentru ca nimeni nu-i ca noi!!! Si intodeauna cand ne amintim cum s-a intamplat, radem cu lacrimi! Te iubesc, Cata!!! 💋❤️ @rizea_catalin88”, a scris Adda pe contul de Instagram. 

 


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest